Αν επιθυμείτε να απολαμβάνετε την ίδια ποιότητα ζωής σε κάθε στιγμή, η Life’s έρχεται να σας προτείνει μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της, τα καλύτερα ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής και Υγείας για εσάς και την οικογένεια σας.

Life - Health Insurance lifes.gr
Life - Health Insurance lifes.gr
 • Ασφάλιση Υγείας

  Για να απολαμβάνετε τις παροχές υγείας του επιπέδου που προτιμάτε χωρίς να σας κοστίζει μια περιουσία, συμβουλευτείτε μας για το πως μπορείτε να εξασφαλίσετε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την πρόληψη, την περίθαλψη και την αποκατάσταση της υγείας σας.

 • Ασφάλεια ζωής

  Η απώλεια ζωής είναι ένα δύσκολο θέμα για όλους μας. Συνήθως μετά από μία πρόωρη απώλεια αγαπημένου μας προσώπου, έχουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά νομικά και οικονομικά προβλήματα για τα οποία συχνά είμαστε τελείως απροετοίμαστοι, ειδικά σε μια συγκυρία που το πένθος και η ψυχολογική μας κατάσταση δεν είναι καλή. Για αυτό και η ασφάλεια ζωής είναι μια πράξη Αγάπης και Προστασίας για τα συγγενικά μας πρόσωπα.

 • Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων

  Για να αισθάνεστε ήσυχος ότι κάτι απρόοπτο δεν θα σας φέρει σε δύσκολη οικονομική θέση.

 • Ασφάλιση Ανικανότητας για Εργασία - Απώλεια Εισοδήματος

  Αν κάτι απρόοπτο όπως μια ασθένεια, ή ένα πιθανό ατύχημα, εμποδίσει την συνέχεια της εργασίας σας, τότε προνοώντας από σήμερα με τα κατάλληλα προϊόντα θα έχετε πάντοτε το επίπεδο διαβίωσης που προτιμάτε.
  Διότι σε περίπτωση απώλειας εισοδήματος τα οικογενειακά έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και πολλές φορές είναι και αυξημένα λόγω του προβλήματος υγείας. Οπότε με το σωστό προγραμματισμό θα έχετε εξασφαλισμένο το μηνιαίο εισόδημα σας στα εύκολα και στα δύσκολα.

 • Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών

  Γιατί σήμερα γνωρίζουμε ποιες είναι οι συχνότερες σοβαρές ασθένειες που επηρεάζουν τη ζωή σας και σας ασφαλίζουμε για αυτές.

 • Εξειδικευμένες Ασφαλίσεις

  Για εσάς που έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις και θέλετε να έχετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.