Για εσάς που θέλετε να γνωρίζετε ακριβώς το ποσό της σύνταξης που θα λάβετε στην ηλικία που εσείς επιθυμείτε, χωρίς «εκπλήξεις» και «δυσάρεστα απρόοπτα» τότε μην αναβάλλετε την απόφαση σας για αργότερα διότι σήμερα ο έγκαιρος σχεδιασμός του συνταξιοδοτικού σας προγράμματος είναι επιβεβλημένος

Retirement - lifes.gr
Retirement - lifes.gr
  • Εξασφάλιση Εγγυημένης Σύνταξης

    Όσο πιο σύντομα αρχίσετε να αποταμιεύετε και να προγραμματίζετε για τα χρόνια της συνταξιοδότησης, τόσο πιο καλά προετοιμασμένοι θα είσαστε. Σωστός προγραμματισμός σημαίνει ότι μονάχα μια μικρή επένδυση κάθε χρόνο, θα δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο, ικανό να εκπληρώσει τις μελλοντικές σας ανάγκες.
    Η Life’s με την συνεργασία των πλέον αξιόπιστων ασφαλιστικών ομίλων, σας προτείνει τα καλύτερα σε απόδοση συνταξιοδοτικά προγράμματα για να επιλέξετε εσείς ποια θα είναι η ποιότητα της ζωής σας όταν δεν θα μπορείτε πλέον να εργάζεστε.

  • Εξασφάλιση Παιδιού

    Για να μην αφήσετε στην τύχη το μέλλον του παιδιού σας, η Life’s σας προτείνει να ξεκινήσετε σταδιακά από σήμερα να σχεδιάζετε τη ζωή που επιθυμείτε να απολαμβάνει αύριο.
    Αποταμιεύοντας λίγα χρήματα κάθε φορά, θα είστε κατάλληλα προετοιμασμένος για το κόστος των διδάκτρων, όταν αυτό θα έρθει.