Αν δεν θέλετε οι κόποι μιας ζωής να χαθούν σε λίγα μόλις λεπτά, μπορείτε με κόστος που δεν φαντάζεστε να εξασφαλίσετε πως δεν θα βρεθείτε ποτέ σε μάταιη αναζήτηση κρατικής βοήθειας, όπως δυστυχώς συμβαίνει συχνά μετά από μία φυσική καταστροφή (φωτιά, σεισμός, θεομηνίες κλπ)

Propery Insurance - lifes.gr
Propery Insurance - lifes.gr
  • Ασφάλιση Προστασίας Κατοικίας

    Με ελάχιστο κόστος μπορείτε να ασφαλίσετε την αγαπημένη σας κατοικία (μόνιμη ή εξοχική), από οποιοδήποτε κίνδυνο μπορεί να προκαλέσει μερική ή ολοκληρωτική καταστροφή. Με τη χώρα μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της παγκόσμια κατάταξης της σεισμικής δραστηριότητας, τις καλοκαιρινές πυρκαγιές να έχουν γίνει μόνιμο φαινόμενο, την αλλαγή του παγκόσμιου κλίματος και τις επιπτώσεις αυτής, αλλά και την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων διάρρηξης, είναι επιβεβλημένη ανάγκη η προστασία της περιουσίας σας.
    Και βέβαια σε συνεργασία με την εταιρία μας μπορείτε να ωφεληθείτε από παρεχόμενους εκπτωτικούς συνδυασμούς που υπάρχουν κατά καιρούς στην ασφαλιστική αγορά.

  • Ασφαλίσεις Επαγγελματικής Στέγης

    Επειδή η επιχείρηση σας αντιμετωπίζει οχι μόνο τους ίδιους κινδύνους με την κατοικία σας αλλά περισσότερους και πιο εξειδικευμένους, μπορείτε να θωρακίσετε την ομαλή λειτουργία της από οποιοδήποτε πιθανό ή απίθανο κίνδυνο θα επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της.
    Η Life’s μπορεί να σας προτείνει εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα για την επιχείρηση σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις που έχετε χωρίς να χρεώνεστε με κόστη που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.